Dumitru Dragomir, adevărul despre boala cruntă de care suferă Irinel Columbeanu. „Gagicăreala costă bani”

de: Sorin Barbu
24 10. 2023

Dumitru Dragomir are informații despre Irinel Columbeanu și le-a spus în direct într-o emisiune. Fostul șef al Ligii Profesioniste susține că omul de afaceri suferă de o boală care nu are leac, după ce anul trecut a suferit și un accident vascular cerebral.

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce boală are Irinel Columbeanu

Povestea dramatică a lui Irinel Columbeanu a captat în ultima lună atenția presei mondene din România. Omul de afaceri locuiește într-un cămin de seniori, din bunăvoința patronului stabilimentului, după ce și-a tocat „averea” în afaceri păguboase, dar și pe petreceri și cadouri de lux. În anul 2007, presa economică scria că averea lui Irinel Columbeanu este de aproape 120 de milioane de euro, dar după patru ani mai avea doar șapte milioane. Acum se îndreaptă spre faliment!

Dincolo de problemele financiare și de familie, celebrul om de afaceri se confruntă și cu afecțiuni medicale grave. Anul trecut a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia nu și-a revenit complet, dar Dumitru Dragomir are informații și de o altă cumpănă.

„Nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute.

Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Citește și: Refuzat de Gigi Becali, Irinel Columbeanu este cu gândul la Anna Lesko

Dumitru Dragomir, comparație între Irinel Columbeanu și Octavian Popescu de la FCSB

Marea problemă a lui Irinel Columbeanu a fost o afacere în care și-a riscat toți banii. A fost convins că va reuși să producă un ciment special, într-o fabrică din România, dar afacerea s-a dus pe apa sâmbetei, iar atunci l-au năpădit datoriile.

„Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca. Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi”, a mai declarat Dumitru Dragomir care i-a transmis lui Octavian Popescu de la FCSB să ia aminte de ce a pățit Irinel Columbeanu.

În această dramă a intervenit și Gigi Becali care a transmis că nu are de gând să-l ajute pe omul de afaceri din Corbeanca și l-a sfătuit să apeleze la fostele lui soții și iubite, cu care a cheltuit sume impresionante.

Dumitru Dragomir l-a sfătuit pe patronul FCSB aibă mare grijă de Octavian Popescu. Are informații că fotbalistul pierde nopțile și se teme ca puștiul de 20 de ani să nu ajungă precum Irinel Columbeanu.